Viviera Beach – Keszthely

A keszthelyi Városi Strand területén egy pazar szórakozócentrum csábítja táncra és kikapcsolódásra az üdülőket. A Viviera Beach egy olyan partihely, ahol korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a szórakozását, hiszen a főszezon alatt számtalan családi rendezvénnyel, koncerttel és hajnalba nyúló bulikkal készülnek. Karibi életérzés, puha föveny és a hazai zeneélet legnépszerűbb előadói – mindez egy helyen!

Szolgáltatások

A Viviera exkluzív környezete éjjel-nappal rengeteg élménylehetőséget kínál az ide érkező családoknak, baráti társaságoknak. Nappal a tartalmas feltöltődésé a főszerep: a káprázatos panorámával bíró partszakaszon napozni, fürdeni és koktélozni is lehet. Nagy hangsúlyt fektettek a testmozgásra is: találni foci, röplabda, pétanque, teqball és streetball pályát is a helyszínen, a gyerekeket pedig egy napvitorlás homokozó, valamint egy játszótér szórakoztatja. Ha ez nem lenne elég, egész nyáron színes rendezvényekkel és foglalkozásokkal várják a családokat.

Ahogy leszáll az éj, a Viviera hangulata is 180°-os fordulatot vesz. A csendes pihenő helyébe fergeteges koncertek lépnek, melyek során magyar DJ-k, zenekarok és énekesek adják elő legjobb slágereiket. Egyedi fény- és látványtechnika, tűzgépek, óriás kivetítők és sok egyéb látványelem teszi még emlékezetesebbé a strandon töltött estét.