Tavirózsa Kalandpark – Keszthely

Bemutatkozás

A Tavirózsa Kalandpark Keszthely-Kertváros Hévíz felőli végén helyezkedik el kellemes, természet és növénybarát környezetben. A kalandpark kivitelezése során egyértelmű cél volt, hogy a lehető legkisebb területre készüljön minél több izgalmas akadály és pálya. Ezt sikerült is megvalósítani, ugyanis a vendégvélemények alapján egy olyan kalandparkot sikerült létrehozni, ami felhasználóbarát, könnyen átlátható és kontrollálható.

Programok

A Tavirózsa Kalandpark minden korosztály számára aktív szabadidős programot nyújt, akár családoknak, akár csoportoknak. Tökéletes helyszín csapatépítő tréningek megszervezésére, osztálykirándulásra, legény- és leánybúcsúra valamint születésnapi partira is egyaránt.

Kaland

A kalandpark kellemes, természet és növénybarát környezettel várja az ide látogatókat. Összesen 30 kalandelem került kialakításra, 2 szinten, amiből az első szinten a gyermek és a senior pályák találhatóak, aminek kialakításakor fontos szempont volt, hogy szabadidős és sport értéken felül rehabilitációs célra is megfeleljenek. A második szint felhasználóbarát, ezért úgy lett kialakítva, hogy minden igényt kielégítsen.

Csúszópálya

A Tavirózsa Kalandparkban a csúszó pályák a legkedveltebb akadályok. Az első szinten található a 40 méter hosszú gyermek csúszópálya, míg a második szint 3 csúszópályát tartalmaz a vendégek részére. Ebből kettő 40 méter hosszúságú, amik a tó fölött siklanak át, a harmadik egy 70 méter hosszúságú, szintén a tó fölött megy át.

Íjászat

A kalandparkban található egy íjász pálya is, ahol több lőállást kialakítottak, így fiatalabb és idősebb korosztály is kipróbálhatja tudását az ősi magyar fegyvernemben.

Minigolf

12 pályás minigolf teszi lehető, hogy a vendégek megmutassák golftudásukat. Tökéletes szabadidős program családoknak, csoportoknak egyaránt, akár csapatépítő tréningre is alkalmas.

Petanque 

A petanque egy francia eredetű golyójáték, a mediterrán országok egyik legkedveltebb tengerparti játéka, amelyet homokban és gyöngykavicson játszanak. A Tavirózsa Kalandparkban a vendégek is megtapasztalhatják egy gyöngykavicsos pályán, milyen játék is az a petanque.