Éld át Most!

Fedezd fel Balaton legszebb helyeit, legizgalmasabb szolgáltatásait!

A Balaton megannyi, csodálatos élményt és lehetőséget kínál az oda látogatóknak, ezért a BALATON MOST csapata összegyűjtötte a legizgalmasabbakat!

Csapatunkkal nagyon hiszünk a Balaton erejében, hiszen mi is itt töltöttük gyermekkorunk és fiatalságunk minden nyarát, ismerjük minden szegletét. Szeretjük az ízeit, innen származnak a legkedvesebb gyermekkori élményeink, a táborokban szerzett barátok, akikre azóta is jó szívvel gondolunk, a reggeltől estig való fürdés és labdázás, a kikapcsolódás, mely a naplementében egy könyv mellett volt a legjobb, a szórakozást, a zenét, mely a „tenger” mellett volt a legjobb. A Balaton jelentette számunkra a várakozást…vágyakozást a nyárhoz, a vízhez, a nyugalomhoz, a barátokhoz, a családhoz…a mindenhez.
A Balaton és környéke az elmúlt évek alatt minőségi fejlődésen ment keresztül, mely a gasztronómia, a szórakozás és a szolgáltatások területén is megmutatkozik.
Célunk, hogy az élményekhez iránytűt adjunk a kezedbe, és az oldalunk segítségével ÉLD ÁT MOST Balaton csodálatos adottságait és lehetőségeit egyedi és különleges ajánlatok segítségével. Kirándulj, gyűjts élményeket, töltsd fel magad adrenalinnal és szerezz egy maradandó élményt barátaid, családod társaságában hazánk legszebb vidékén. Legyen mit mesélni… A Balaton és környéke az elmúlt évek alatt minőségi fejlődésen ment keresztül, mely a gasztronómia, a szórakozás és a szolgáltatások területén is megmutatkozik.