BalatoniBob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

Bemutatkozás

Kellemes környezetben nyújt lehetőséget a szórakozásra, kikapcsolódásra és kirándulásra egyaránt Balatonfűzfőn a BalatoniBob Szabadidőpark, ahol egész évben várják a kalandokra éhező látogatókat. Két bobpálya és különböző élményelemek gondoskodik arról, hogy családoknak, baráti társaságoknak vagy akár osztálykirándulást ide szervezőknek maradandó emlékeket csempésszen a mindennapjaiba az itt tett látogatás.

Bobpályák

Az ország leghosszabb olyan bobpályái itt találhatóak, melyek egyedülálló módon sínre rögzítettek és 1,5 kilométeren keresztül futnak. Esténként is garantált az önfeled szórakozás, ugyanis ilyenkor hangulatos világításban tündökölnek a pályák, így egészen egyedi fényárban száguldozhatunk. A biztonság miatt sem kell senkinek aggódnia, hiszen maximális odafigyeléssel biztosítják védelmünket. A pályán a kocsik rögzítve vannak, utasait pedig hárompontos biztonsági öv óvja. A bobok sebessége ugyan korlátozott, de ne gondoljuk, hogy száguldásra nem lesz lehetőség, ugyanis maximális gyorsaságuk elérheti a 40 km/órát.

További élményelemek 

Ha végigrepesztettünk a Panorámapályán illetve a kanyarokkal és 15 méter hosszú alagúttal tarkított Alagútpályán, akkor megmászhatjuk a 15 méter magas kilátót, vagy kipróbálhatjuk az árnyékot adó fák ölelésében fekvő játszótér ingyenes játékkínálatát is. Gyermekeknek és felnőtteknek is a Serpa kalandpark igazi adrenalinbomba, hiszen 9, 16, 17 vagy 28 akadályból álló pályáival megdolgoztatja a rajta végighaladók erőnlétét és igénybe veszi bátorságukat is a célba jutásig.

Szolgáltatások

– Két bobpálya
– Ingyenes játszótér
– Ingyenes fitneszpark
– Ingyenes kilátó
– Kalandpark
– Serpa kalandpark
– Paintball

Megközelítés

Budapest felől érkezőknek az M7-es autópályáról a 90-es kilométernél szükséges letérni, majd a 710-es elkerülőn haladva három körfogalom is útba esik majd. Az első kettőből Keszthely felé, a harmadiknál Balatonfűzfő-gyártelep irányába kell kihajtani. Siófok irányából a 710-es vagy 71-es úton lehetséges megközelíteni a parkot, illetve Balatonfüred irányából is a 71-es úton. Amennyiben tömegközlekedési eszközzel érkeznénk, a buszpályaudvarról 400, a vasútállomástól pedig 2,5 kilométerre fekszik a BalatoniBob. Személygépkocsival a parkolás ingyenesen biztosított a helyszínen.