Söptei Étterem – Csopak

Bemutatkozás

A csopaki Söptei Étterem lugasos teraszán a vendégek szemet és lelket gyönyörködtető balatoni panoráma mellett fogyaszthatják el a kivételes gasztronómiai élményt nyújtó ételeket, a Söptei családi pincészet boraival kísérve. A több mint 20 éve megnyílt étterem megújult belső tere ősztől késő tavaszig fogadja az egyéni és csoportos vendégeket. A nyári hétvégéken színes lampionok fényénél, hangulatos élőzenével, bakelit DJ-vel, hűvös borokkal, trendi barbecue és grill ételekkel várják a lazulni vágyó nyaralókat, kerékpárosokat és túrázókat.

Konyha

A Söptei Étterem szezonális étlapja néhány állandó fogás kivételével gyakran változik, halban és vadban mindig kifejezetten erős a felhozatal. Az ételeket helyi alapanyagokban gazdag, magyaros, újragondolt ízvilág jellemezi. A szarvasborjú burger igazi kuriózum, a vendégek nagy kedvence. Törekszenek arra, hogy minden igényt kielégítsenek, az étlap 1-2 fogást a vegetáriánusoknak is kínál, valamint a konyha terheltségétől függően próbálják az egyéni kívánságokat teljesíteni.

Megközelítés

A Söptei Étterem a csopaki Istenfia utca elején helyezkedik el. A Füredi út mentén egy kijelölt ingyenes zárt parkoló várja a látogatókat, ahonnan 50 méteren belül megtalálható az étterem. A legközelebbi buszmegálló a Füredi úton van, ahonnan kb. 5 perc alatt elérhető a vendéglátóhely.