Sétány Étterem Kávézó és Vendégház – Csopak

Bemutatkozás

A Sétány Étterem, Kávézó és Vendégház ajtaja közvetlenül a Csopaki strand főbejáratánál nyílik. Ebből adódóan hatalmas népszerűséget élvez, de persze a változatlan minőség, a csodálatos Balaton-parti kilátás és a több mint 20 éves vendéglátói tapasztalat is hozzájárul a sikerhez.

Az épület belső és fedett teraszos részein akár 120 fő is kényelmesen elfér. Bármelyiket is válasszuk, garantált a barátságos közeg, és kis szerencsével még egy élőzenés estet is ki lehet fogni.

Konyha

A májustól októberig működő Sétány Étterem elsősorban a magyaros fogásokra esküszik. Állandó szereplője az étlapnak a fogas filé, az őzragu és a sztrapacskával kínált marhapörkölt, de nem maradhatott le a már klasszikusnak számító rántott szelet vagy a gyufatésztával gazdagított halászlé sem. Minden ételt testes adagban szolgálnak fel, hogy a nagyobb étkűeket se érje csalódás.

Gyerekek részére külön menüt hoztak létre, egyedül a vegetáriánusokra vár szűkös választék. Révén, hogy a Csopaki Borvidéken fekszik, ebédünk vagy vacsoránk mellé fenséges, helyi termelőktől származó borokat fogyaszthatunk. Emellett kávé, koktél, üdítő és sör képezi az itallapot.

Megközelítés

Ha kedvet kaptál kipróbálni a Sétány Étterem, Kávézó és Vendégházat, akkor irány a Csopaki strand! A partszakasz mellett egy 100 férőhelyes, ingyenes parkoló áll az autóval érkezők rendelkezésére, a legközelebbi buszmegálló pedig a 71-es főút mentén, 10 perces sétára található.