Vígmolnár Csárda – Csopak

Bemutatkozás

A Vígmolnár Csárda remek választás azok számára, akik szerint a balatoni nyár érdekesebb ízkalandokat is tartogat a sült hekknél és a lángosnál. A név ne tévesszen meg senkit, ugyanis a klasszikus magyar csárdahangulat helyett itt a minőségi étkezés elegáns, befogadó légköre köszönti a vendégeket. Belső tere világos színvilággal és stílusos berendezéssel hívogat, a finom fogások és az árnyas terasz pedig maradásra késztetnek. Családoknak és baráti társaságoknak egyaránt kiváló találka- és pihenőhely, de rendezvényekhez vagy összejövetelekhez is jó választás.

Konyha

Az étterem letisztult étlapja a magyar konyha legjavát nyújtja, némiképp újragondolva. Kínálnak többféle halászlevet, ínycsiklandó sülteket, illetve grillezett és rántott fogásokat is. Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vendégek tányérjára csakis friss, minőségi hozzávalókból készült étkek kerüljenek. Előszeretettel alkalmazzák a helyi termelők alapanyagait, a tálalás pedig minden esetben művészi igényű. A kiadós kalóriabevitel utolsó felvonásaként lúdlábtortát, valamint túró- vagy mákkrémmel töltött palacsintát szervíroznak.

A csárda viszonylag rövid étlapjához impozáns borválaszték társul. Emellett Pannonhalmi pálinkák, csapolt sörök, minőségi röviditalok és kávék sora gondoskodik a szomjoltásról.

Megközelítés

A Vígmolnár Csárda a közkedvelt csopaki üdülőövezet szívében fekszik, alig 3 kilométerre Balatonfüredtől. Megközelítése nem fog sok bosszúságot okozni, hiszen közvetlenül a 71-es főút mellett terül el, ráadásul az épülete is könnyen észrevehető. Saját, ingyenes parkolóval várja az autóval érkezőket.