Mi a BalatonMost élménykártya?

A BalatonMost, a Balaton legnagyobb élményportálja, amely nem csak információval segíti az utazókat, hanem kedvezményekkel is, amelyet csak az ÉlményKártyával lehet elérni. Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat. Keresd a kedvezményes ajánlatokat az adatbázisban, számuk napról napra bővül, de a kártya egész évre érvényes, így az értékének többszörösét is igénybe lehet venni kedvezményként egy balatoni hétvégén. Mutasd fel a kártyát, az úticélodnál és automatikusan megkapod a kedvezményt vagy a meglepetést!

Hogyan működik?

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat. Mutasd fel a kártyát, az úticélodnál és automatikusan megkapod a kedvezményt vagy a meglepetést!

Mit kell tudni a kedvezményekről?

Keresd a kedvezményes ajánlatokat az adatbázisban, számuk napról napra bővül, de a kártya egész évre érvényes, így az értékének többszörösét is igénybe lehet venni kedvezményként egy balatoni hétvégén.

Mennyit takaríthatok meg?

Amennyiben csak pár élménnyel számolunk, éves szinten akár 10 000 Ft megtakarítás is elérhető. Természetesen aktívabb vásárlás mellett, ez az összeg jóval magasabb is lehet.

Hogyan csatlakozhatok?

A kártyát megvásárolhatod itt online vagy a BalatonMost értékesítési pontokon!