Code Zero Balaton – Csopak

Bemutatkozás

A egyik legtutibb gasztrohelyet Csopakon a kikötőben keresd! Elég, ha grillből áradó füstös illatokat követed. A fogások Big Green Egg-ben, a nagy zöld grillben készülnek gondos odafigyeléssel. A Code Zero egy konténerekből kialakított fiatalos grillbár, ami közvetlenül a parton helyezkedik el, a balatoni kilátás garantált. Néhány asztal a homokkal szórt területen került elhelyezésre, így mezítláb, a homokban élvezhetjük mind az ételeket, vagy az esti gin tonicot naplementében. Elhelyezkedése miatt nem csak a szárazföldiek tudják megközelíteni, hanem a vitorlások is lehorgonyozhatnak egy gyors ebédre. Néhány nyugágy segít kipihenni az étkezés fáradalamait, mielőtt tovább indulnál Csopakról.
Érdemes előre asztalt foglalni!

Konyha

Ha szereted a jól készült hamburgereket, nem érhet csalódás. A grillen precízen elkészítik a kiválasztott húst, legyen az angus marha vagy csirke. A vegetáriánusokra is gondoltak a kecskesajtos burgerrel, hallal vagy a grillezett tofuval, így mindenki megtalálja a számára megfelelő fogást. Természetesen desszert és napi leves kínálat is elérhető, délben pedig ebéd menüvel várnak. Mellé balatoni bor, limonádé, kávé, sör vagy koktél kérhető.

Megközelítés

A Code Zero piros konténerháza Csopak kikötőjében található. A Fő útról a Kőkorsó utcára kanyarodva egészen a partig kell menni. Ha autóval érkezel, érdemes a Fő útról a Fürdő utcán leautózni a partig, ugyanis parkolni a strandnál tudsz. A strandtól Balatonfüred felé kell elindulni és kb. 150 méterre található a kikötő és vele együtt a Code Zero.