Rév Büfé – Révfülöp

A mindenki törzshelyeként emlegetett Rév Büfé a Balaton part kétségtelenül egyik legjobb hamburgerezője Révfülöpön. Remek kilátással, közvetlenül a vízparton, friss levegőn élvezhetik a pihenni vágyók a jobbnál jobb fogásokat. Kiválóbb helyet nem is találhatnának az arra látogatók egy könnyű nyári strandebédre.

Konyha

A kínálat kiemelkedő minőségű fogásokat tartalmaz, kreatív és ízletes hamburgereket, különböző kézműves lángosvariációkat, salátákat, gyrost, hot-dogot, vagy többféle feltéttel kérhető gofrit. Utóbbival érdemes vigyázni, mert könnyen függőséget okozhat. Egy 2019-ben végzett felmérés szerint a lángoskedvelők értékelése alapján a büfé az első helyen végzett és átlag feletti minősítést kapott, melyet olyan szempontok alapján ítéltek oda a győztesnek, mint a higiénia, választék, kiszolgálás vagy az összbenyomás.

A büfé évek óta változatlan minőséget képvisel, ahol az udvarias, fiatalos, lendületes kiszolgálás mellett a Balaton gyönyörű panorámáját csodálva fogyaszthatjuk választott ételeinket, ebéd közben pedig szemlélhetjük a vízen úszkáló vitorlásokat, kacsákat, a part túloldalán pedig Balatonboglár vonulatait fedezhetjük fel.
Fizetési módok tekintetében készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás módok közül választhatnak a vendégek.

Megközelítés

A büfét a Halász utca mentén találjuk, a személygépkocsival érkezők pedig a közelben, közterületen tudnak parkolni.