Hangulat Étterem – Révfülöp

Révfülöpön csendes, zöld övezetben de mégis központi helyen található a Hangulat Étterem, ahol minden nap friss, finom házias ételek várnak a helyi vendégekre és a településen nyaraló látogatókra.

Kínálat

A választékban megtalálható számos magyaros fogás így elsősorban a tradícionális konyha ízvilágát csempészik a tányérunkra. Marhapörkölt házi galuskával, harcsapaprikás túrós csuszával vagy a cigánypecsenye… ezeket mind fellelhetjük az étlapon, de találunk még olyan klasszikusokat is, mint a bográcsgulyás vagy a húsleves. A vegetáriánusoknak is külön menüsorral készülnek, az ételallergiások számára az allergének külön jelölést kaptak és természetesen még a gyerekekről sem feledkeztek meg az étlap összeállításánál. A választott fogások után érdemes kicsit megpihenni és újult erővel nekilátni valamelyik kiváló desszertnek, ugyanis a házi készítésű somlói galuska, vagy a csokoládéfondant biztosan megér egy próbát. Végezetül jéghideg sörrel, limonádéval, hűsítővel vagy friss forró kávéval tölthetik fel magukat az ide látogató vendégek. Fizetési módok tekintetében bankkártyát, mindhárom típusú SZÉP kártyát és készpénzt is elfogadnak az étteremben.

Megközelítés

A Hangulat Étterem a 71-es főúton mentén található, alig 40 méterre a vasútállomástól, a személygépkocsival érkezők az épület saját parkolóját tudják díjmentesen igénybe venni.