HBR Hamburger Büfé Révfülöp – Révfülöp

A HBR Hamburger Büfé nevéből is következtethetünk, hogy nem egy hagyományos, hétköznapi büfé élményt kínál számunkra Révfülöpön, a Balaton partján. Ez az a hely, ahol mindenki megtalálhatja a kedvenc hamburgerét és az a hely, ami ott tartózkodásunk alatt mindig tartogat egy belépő falatot és egy kilépő fröccsöt számunkra. Akár egy egész estés szórakozásra is kiváló helyszín.

Kínálat

A kínálat fő irányvonala egyértelműen a prémium hamburgerek színes tárháza. Az alapkínálatban megtaláljuk a klasszikus csibe, marha és vega burgert is, de mindezek mellett olyan egyedi különlegességek szerepelnek, mint a dupla húsos, sajtos, baconos, tükörtojásos marha burger. Válasszunk valami hagyományosat, vagy kicsit extrábbat, az ízek kombinációja által nyújtott élményben biztosan nem fogunk csalódni. Az adagok nagyon bőségesek, még akkor is, ha csak egy kis hamburgert választunk, viszont tartalékoljunk, mert a palacsinta és a fagylalt is megér egy próbát. Ha a reggelt indítanánk itt, akkor finom reggelikkel, kávéval vagy frissítőkkel alapozhatjuk meg energiaszintünket a nap további részére.

Megközelítés

A HBR Hamburger Büfé Révfülöpön, a Halász utcában, a Balatontól mindössze pár méterre található, így akár strandolás előtt, után vagy közben is remek program lehet a meglátogatása. Autóval a közelben, közterületen ingyenesen lehetséges a parkolás.