Popeye Büfé – Révfülöp

A Popeye büfé nemcsak finom ételeivel várja vendégeit Révfülöpön, de a Balaton közelsége és az ezzel járó nyüzsgő hangulat a főszezonban egészen biztosan mindenkit levesz a lábáról. Finom, ízletes ételekkel, kellemes légkörrel várnak minden betérő vendéget.

Konyha 

Az étlapon rendkívül sokszínű választékot találunk. Főként gyorsan elfogyasztható és elkészíthető ételeket rendelhetünk, mint például a frissensültek, halak, szendvicsek, saláták, vagy a magyaros hurka és kolbász. Desszertek terén pedig különböző ízesítésű palacsinták vagy a mákos guba közül csemegézhetünk. Válasszunk bármit, az ételek mindig ízletesen és bőséges adagok formájában kerülnek majd a tányérra. Mindenkinek érdemes megkóstolni a büfében kínált ételeket, biztosan nem fognak csalódást okozni! Az ételek mellé a jól eső frissítőket sem érdemes kihagyni, hűtött üdítők, változatos limonádék, sörök és italok sora közül választhatja ki mindenki az ízlésének leginkább megfelelőt.

Megközelítés

A Popeye büfé Révfülöpön, a Halász utcában található. A Balatontól mindössze pár méterre fekszik a büfé, így akár strandolással összekötött program is lehet az étterem meglátogatása. A Balaton északi partján, az egyik legnépszerűbb település Révfülöp.