Mákvirág Borház-Vendéglő és Kál-Vin Pincészet – Révfülöp

A Mákvirág Borház Vendéglő a Kál-Vin Pincészet szerves része, mely borkóstolókkal, minőségi vendéglátással, programokkal és borvásárlási lehetőséggel várja a finom borok és ételek kedvelőit. A több mint 100 éves épületet, az alatta meghúzódó ászokpincéjével „Mákvirág” pincének hívták a környékbeli emberek, innen ered a Mákvirág Borház Vendéglő elnevezés. A tavasztól őszig nyitva tartó vendéglátóhely otthonos beltere mellett rendelkezik egy kellemes kis terasszal, ahová jó időben mindig érdemes kiülni.

Kínálat

A vendéglő étlapja és kínált borai folyamatosan megújulnak. Az állandó étlapon mindig helyet kapnak levesek, kézműves sajtok, halételek, tésztaételek, és kiadós húsos fogások is. Az étkezések lezárásához mindenképp érdemes választani egy ízlésesen tálalt desszertet. Pénteken vagy szombaton szoktak tartani kemencés partyt, melynek mindig nagy sikere van. A partyra egy napi ajánlattal készülnek, volt már terítéken többek között mangalica tarja, marha hátszín, bőrös malacsült, kacsasült, és ropogós egyben sütött aranydurbincs is.

Megközelítés

A Mákvirág Borház Vendéglő és Kál-Vin Pincészet Révfülöpön, egy csendes, nyugodt utcában helyezkedik el. Az autóval érkező vendégeknek a parkolási lehetőség ingyenes. A legközelebbi buszmegálló a „Gombos villa” nevezetű megállóhely, ahonnan 3 perc alatt elérhető a vendéglő és borászat.