Gomba Étterem és Pizzéria – Révfülöp

Révfülöpön a kiváló elhelyezkedésű Gomba Étterem és Pizzéria egész évben nagyszerű ételekkel és italokkal várja mindazon gasztronómiát kedvelő vendégeit, akik egy hangulatos helyen szeretnének hódolni a ház ízletes fogásainak.

Kínálat

A menüsor rendkívül változatos és választékos, tökéletes választás a pizzéria akkor is, ha éppen modernebb ételeket is szeretnénk enni a Balaton környékén. Nívós, de mégis laza hely, egy kellemes étterem a vízparton, ahol finom ételek, kedves személyzet és gyors kiszolgálás teszi meghatározóvá az időtöltést. Élmény itt ebédelni, hiszen a kitett étlap a gazdag, házias levestől a klasszikus cigánypecsenyén át a kreatív rosé szűzérméig finomabbnál finomabb fogásokat kínál, ráadásul betűkódok jelölik az allergéneket vagy a glutén tartalmat így az ételallergiások is nyugodtan betérhetnek ide.

Találunk még pisztrángot, kacsát, szárnyas tálakat vagy grillezett sajtot is a kínálatban, melyek mind-mind nagyon finoman és ízlésesen kerülnek elkészítésre. Ha kisgyermekkel érkezünk sem kell aggódnunk, ugyanis az étterem gyermekbarát, a közeli játszótér pedig kellően alkalmas elfoglaltságot nyújt mindaddig, amíg az ételekre várakozunk.

Megközelítés

Az étterem a Halász úton található, közvetlenül a Balaton mellett, személygépkocsival a környéken ingyenes a parkolás.