Playa Bistro & Bar – Balatonkeresztúr

A Playa Bistro & Bar Balatonkeresztúron kiváló ételekkel és remek környezettel egy igazán maradandó gasztroélményt szeretne nyújtani minden vendégének. Az étterem kiváló célpont lehet barátokkal, párunkkal vagy a családdal is. A kis örökmozgóknak játszótér és az étterem animátorai szolgáltatják a kikapcsolódást, míg a felnőttek élőzene és koktél-show keretein belül kapcsolódhatnak ki.

Konyha

Az étlap rendkívül izgalmas, hiszen nagyon sokszínű és változatos lehetőségeket kínál. Mind a felnőttek, mind a gyerekek megtalálják a kedvenc ízeiket. A fogások között a hagyományos, magyaros ételek mellett, a klasszikus éttermi fogások kedvelőinek, a modern gasztronómia szerelmeseinek és a valódi ínyenceknek is egyaránt kedveznek. Az ételek minőségi alapanyagokból készülnek, rendkívül finomak és a tálalásra is nagyon odafigyelnek, így egytől egyig a legszebb köntösbe bújtatva kerülnek tányérunkra.

A vendégek kedvencei között szerepelnek a steakek és töltött húsok, ezeket mindenképp érdemes megkóstolni. Ezen kívül szaftos hamburgerek, rengeteg finom tészta, rántotthúsok és rántottsajt is rendelkezésünkre áll. A finom főfogások után érdemes egy desszerttel megkoronázni az étkezést, hiszen isteni finomságokkal találkozhatunk. Ha megszomjaznánk, akkor koktélok, jégkása, üdítők, limonádé közül választhatunk frissítőket.

Megközelítés

A Playa Bistro Balatonkeresztúron, az Akácfa utca 163. szám alatt található. Balatonkeresztúr a Balaton déli partján fekszik, a turisták egyik legnépszerűbb üdülőcélpontja. Autóval érkezve a 7-es főúton vagy M7-es autópályán tudunk a legegyszerűbben eljutni a településre.