Pincekert Vendéglő – Balatonkeresztúr

A Balaton déli partjának egyik legszélesebb választékát nyújtja a Pincekert Vendéglő.
Nem csak a fogások száma, de a minőségük is kiemelkedő, így nagyon sokan egy környékbeli nyaralás során csak ezért az étteremért átutaznak Balatonkeresztúrra.
Aki betér a Pincekert Vendéglőbe mindenképp fenséges ízekre, bőséges adagokra, korrekt árakra és kellemes hangulatra számíthat.

Konyha

Elsősorban a magyaros ízek jellemzik a helyet, viszont a jól ismert fogásokat olyan tökéletes módon készítik el, hogy úgy hírlik, a Balaton egyik legfinomabb cigánypecsenyéje is az Övék.
A specialitásaik közé tartozik többek között az Angus Marha Korona steak és a szarvasszeletek kakukkfüves, áfonyás jus-vel, azonban a könnyedebb ételek kedvelői sem szenvednek hiányt semmiből, hiszen a csirkemell-saláta kombón kívül több kímélő fogás is elérhető.

A vegetáriánusok, glutén- és laktózérzékenyek számára szintén számos lehetőséget kínálnak, többek között a talán legfinomabb desszertjüket, a gluténmentes málnás browniet málna öntettel is.
A jól megszokott üdítők és röviditalok mellett kitűnő olasz kávékülönlegességeket, sok féle sört és minőségi balatoni borokat kínálnak.

Megközelítés

A Pincekert Vendéglő a 7-es főút mentén található, így mindenki számára nagyon egyszerűen elérhető, ráadásul a vendégknek ingyenes parkolót is biztosítanak, így az átutazóknak sem kell ezzel bajlódniuk.