Korona Étterem – Balatonberény

A Korona Étterem Balatonberény egyik színvonalas, hangulatos vendéglátóhelye, ahol családias, nyugodt környezetben fogyaszthatjuk el a finomabbnál finomabb ételeket, italokat.

Konyha

A hely kínálata leginkább a magyaros fogásokra épül, amiket kitűnően készítenek és kifejezetten bőséges adagokat is biztosítanak belőlük.
Az étterem egy panzió része, így a szállóvendégek is itt fogyaszthatják el a reggelijüket, ami szintén nem hagy kívánnivalót maga után sem minőség, sem mennyiség szempontjából.
Szomjoltók terén ugyancsak széles választék áll rendelkezésünkre, hiszen számos üdítő, kávé és alkoholos ital is elérhető.

Megközelítés

A Korona Étterem Balatonberény egy nyugodtabb, békésebb részén, a Balaton parttól körülbelül 300 méterre fekszik kifejezetten előnyös helyen, hiszen nem csak a tóhoz van közel, de a turisták által gyakran látogatott Keresztelő Szent János templom is mindössze 5 percre van tőle. A város központja innen megközelítőleg 1 km távolságra található, a népszerű vonyarcvashegyi Lido Strand pedig autóval 10 perc alatt elérhető.