János Pince Étterem – Balatonberény

János Pince Étterem tradícionális magyar ételekkel, kedves kiszolgálással és kedvező árakkal vár titeket Balatonberényben!

János Pince Étterem egy minőségi vonalat képviselő, színvonalas étterem. Az étterem parkolójában felsorakozó autók száma is mutatja, hogy megéri egy picit több távolságot megtenni a parttól. Nagyszerű ételekkel, minőségi kínálattol, ízletes borokkal várnak mindenkit az étteremben. Előny, hogy az étterem hangulatos kerthelyiségében is elfogyaszthatjátok az ízletes ételeket.

Konyha 

Az étlapon rengeteg finom fogás közül választhatunk. A vendégek kedvencei között szerepel a szarvaspörköltet dödöllével, ezt mindenképp érdemes megkóstolni. Többszemélyes tálak segítik a változatosabb rendelés lehetőségét, ezért akár 2-4-8 személyes tálak közül is rendelhetünk. A másik favorit – balatoni étterem lévén – az egész fogas petrezselymes burgonyával és kevert salátával, amit akár több fős tál formájában is kérhetünk.

Ha könnyedebb falatokra vágytok, akkor hidegtálat is kérhettek friss zöldségekkel, sajtokkal, pasztákkal. Ha egy jól ismert és közkedvelt fogást szeretnél akkor figyelmedbe ajánlom a roston sült csirkemellet, tzatziki salátával és sült burgonyával. Az ebéd vagy vacsora mellé minőségi borok közül válogathatunk, de természtesen hideg, alkoholmetes üdítőkkel is készülnek a vendégek részére.

Megközelítés 

János Pince Étterem Balatonberényben, a Bartók Béla utca 7. szám alatt várja vendégeit. Balatonberény külső részén található az étterem, a parttól picit távolabb, ezért elsősorban autóval érdemes elindulni. A balatonberényi strandtól kb. 20 perc sétával is eljuthatunk az étterembe.