Borbarátok Étterem – Badacsonytomaj

Bemutatkozás

A Borbarátok étterem a Badacsony lábánál fekszik, néhány percre a Balatontól. Magyaros konyha, kiváló borok és barátságos hangulat vár minden vendéget.

Története

A Borbarátok alapkövét még 1988-ban fektette le a Nagy család, amikor Fata István Badacsonytomajra költözött és megvásárolta a telket. A vendégek előtt 1989-ben nyílt meg az étterem a mai épület pincéjében. A családi vállalkozás az évek múlásával fejlődött, kiépült a hangulatos kerthelyiség és tovább fejlődött a borászat is.

Konyha

A magyaros konyha, a hal- és vadételek kedvelőit három szinten várják a Borbarátok étteremben. A jó idő beköszöntével nádtetős, virágos kerthelyiségben is van lehetőség elfogyasztani az ebédet vagy a vacsorát. Az étlapon szereplő kedvenc fogások mellett, az évszakhoz igazodó különlegességek, laktóz- és gluténmentes ételek is terítékre kerülnek. A főszakács és a csapata gyakran áll elő új napi, alkalmi és ünnepi ajánlatokkal is. A remek ételekhez kitűnő minőségű borok is járnak. Az ételekhez passzoló badacsonyi borokat a felszolgálók segítenek kiválasztani. Az étterem saját színpadán zenés programok teszik felejthetetlenné az itt eltöltött kellemes nyári estéket.

Megközelítés

A Borbarát étterem a Badacsony lábánál, a Római úton található, alig pár percre a Balatontól. Az étterem előtt ingyenes parkolási lehetőség várja a vendégeket.