Almádi Yacht Club Kikötő és Étterem – Balatonalmádi

Bemutatkozás

Az Almádi Yacht Club Kikötő Étterem elegáns környezete és kifinomult ételkülönlegességei miatt egész évben remek választás azoknak, akik a Balaton-parton is a magas színvonalú gasztronómiát keresik. A napernyős kerthelyiségben falatozva minden gond elszáll az ember feje felől, csak a napfény, a kék víz és a kulináris élvezetek maradnak hátra. Villásreggelihez pont olyan jól megfelel, mint egy összeülős családi vacsorához vagy egy romantikus ebédhez.

Konyha

Az asztalhoz ülve rövidre vágott, bisztrós jellegű étlapot kapunk a felszolgálóktól. Ennek ellenére komoly fejtörést okozhat a döntés, hiszen csupa kreatív, szezonális alapanyagokra építő fogás verseng a figyelmünkért. Kapható libamáj, tigrisrák, marhapofa és bélszín, ha pedig kifejezetten a mediterrán konyhát szívleled, a tésztaételek között biztosan megtalálod a következő kedvenced. A család legkisebb tagjai különleges helyzetben vannak, ugyanis egyedi menüt biztosít nekik az étterem. Desszertek terén hasonlóan színes választékra számítsunk, ezért mindenképp hagyjunk helyet az édes kényeztetésnek.

Megközelítés

Az Almádi Yacht Club Kikötő Étterem, ki nem találnád, a Balatonalmádi kikötőnél pihen. Mellette fut a 71-es főút és a Balatoni Bringakörút, ráadásul vasútállomás és buszmegálló is akad a közelben, így nem fog gondot okozni a megközelítése. Amennyiben autóval érkeznél, ingyenes parkolási lehetőségek várnak a környező utcákban.