Nagyi Kamrája Reggeliző és Delikát – Balatonalmádi

Bemutatkozás

A Balatonalmádi központjában elhelyezkedő Nagyi Kamrája Reggeliző és Delikát mosolygós csapata teli polcokkal várja vendégeit. A különleges termékek mellett érdemes betérni egy jó reggelire, forró olasz kávéra vagy egy ínycsiklandó sütire. Nem utolsó sorban tökéletes helyszín hangulatos, családias worshopok, csapatépítők megtartására is. A belső tér 8-10 fő befogadására alkalmas,

Kínálat

Az üzletben minőségi magyar, kézműves finomságokat kaphatunk és kóstolhatjuk meg őket. Az újdonságok folyamatosan érkeznek, melyek tökéletesek ajándéknak, vagy ha egy különleges napot akarunk szerezni saját magunknak.
Vannak itt környékbeli borok, teák, isteni olasz sonkák és szalámik, kézműves sajtok, olajok, szószok, édességek. A helyi lekvárok, szörpök, kézműves csokik mellett szendvicseket késztenek, valamint a házi kuglóf is isteni!

Megközelítés

A Nagyi Kamrája a 71-es főútról lekanyarodva a domboldalon található a Baross Gábor utcában a Városi Piaccal szemben. Az autóval közlekedők a bolt közelében a széles járdaszegélyen kialakított parkolóhelyeken tudnak megállni. Az üzlet a vasútállomástól 800 méterre található, a legközelebbi buszmegálló a Balatonalmádi ABC megálló, ahol a 7335-ös, 7600-as és a 7654-es buszok állnak meg.