Lounge Caffee Balatonalmádi – Balatonalmádi

Bemutatkozás

Ha Balatonalmádi, akkor Lounge Caffee. Az igényes, balatonparti kávézó finom házi süteményekkel, pékárukkal, kitűnő kávékkal, hangulatos zenével várja a látogatókat a város szívében.

Egy kellemes hely, bőséges választékkal, ahol szuper kedves a kiszolgálás és ahol a különleges kínálatot a glunténérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják, ugyanis a termékek glutén, tej és tojásmentesen készülnek, így egy gluténmentes tortaszeletért bármikor beugorhatunk.
Az egész évben változatos, széles kínálatban szerepelnek friss pékáruk és szendvicsek, tortaszeletek és sütemények egyaránt. Olaszos ízek köszönnek vissza a helyen, kóstolhatnak a látogatók, tiramisut, sajttortát, vagy a klasszikus rigó jancsit is, a nyári melegben pedig a kávézó teraszán, meghitt környezetben fogyaszthatják el ezeket a minőségi termékeket egy hideg limonádé vagy egy mennyei jegeskávé társaságában a vendégek.

A mindig nyitott, mosolygós, informatív felszolgálók pedig gyorsaságukkal és precíz kiszolgálásukkal igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy az itt eltöltött idő alatt mindenképpen a visszatérés gondolata fogalmazódjon meg minden vendég fejében.
A Lounge Coffeet mindezeken felül az is a környék legjobbjává teszi, hogy maximálisan állatbarát, így a kiskedvencek is nyugodtan a látogatókkal tarthatnak.
A kávézóban készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetési módok közül lehet választani.

Megközelítés
Autóval és gyalogosan is a Petőfi Sándor utcáról közelíthető meg legkönnyebben a hely, a személygépkocsival érkezők pedig a kávézó mellett parkolási lehetőséget is találnak.