Random Bagel Bar – Örvényes

Bemutatkozás

A Random Bagel Bar amellett, hogy csodálatosan kialakított környezettel várja látogatóikat, a legkülönlegesebb ízvilágú bageleket kínálja. A bagelek itt mindenféle ízben, formában, körettel megtalálható, ám egy valami mindig ugyanolyan, a hangulat és a jókedv. A hangulatos kis bár a Balaton északi partján helyezkedik el, ahol egyedülállónak is számítanak. A Bagel Bar egy kerékpáros pihenő is egyben, így a kerékpárral érkezőknek is adott minden, ami egy kis szünethez kell.

Kínálat

A bagel egy Lengyelországból származó kenyértermék, melyeket kézzel készítenek. A ropogós, de mégis puha, zsemlére hasonlító kenyérfajta változatos és ötletes ízkombinációval kínálható. Így van ez a Random Bagel Bar-ban, ahol a bagelvariációk listája véget nem érő. A választás kicsit nehézséget jelent majd, de a kiválasztott bagel biztosan jó döntés lesz. Az egyedi és ínycsiklandó bagelek mellé a zamatos Balatoni borok sem maradhatnak el, vagy a házi készítésű, friss limonádék. A nyári szezonban az estéket van hogy élő zenekar dobja fel.

Megközelítés

A Random Bagel Bar a Balaton partjától nem messze, az örvényesi vasútállomáshoz elég közel helyezkedik el. Ebből a szempontból megközelítése rendkívül egyszerű akár gyalogosan is. Az autóval érkező vendégeknek ingyenes parkolási lehetőség biztosított.