Keszthely hajóállomás – Balatoni Hajózás Zrt. – Keszthely

Bemutatkozás

A Keszthelyi hajóállomás a Balatoni Hajózási Zrt. kikötője, amely a város Balaton partján, a városi strand melletti móló végén található. A nyíltvízi kikötőt 1847-ben helyezték üzembe, közforgalmú és a móló északi oldalán 20 cölöpös vendéghely található, melyek minden szélirány esetében védtelenek, az északias szelekben hullámzás alakulhat ki. A mólótól északkelet irányban 200-300 méterre egy kiterjedt zátony van, itt a vízmélység kb. 1,5 méter.

A Keszthelyi hajóállomásról induló menetrendi hajózás révén nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat számos Balaton parton fekvő településre is. A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, az utasok egy különleges időtöltésben részesülnek a fedélzeten, hiszen maga már az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. Az utasok kényelmét már WI-FI szolgáltatás is biztosítja.

Menetrendi hajózás – Az élményhez HAJÓ visz!

Előidény 2022. 05. 28. – 2022. 07. 01.

Keszthelyről indul
– Balatongyörökre: 10:00
– Balatonmáriafürdőre: 10:00

Főidény 2022. 07. 02. – 2022. 08. 28.

Keszthelyről indul
– Balatongyörökre: 10:00
– Balatonmáriafürdőre: 10:00

Utóidény 2022. 08. 29. – 2022. 09. 11.

Keszthelyről indul
– Balatongyörökre: 10:00
– Balatonmáriafürdőre: 10:00

Szolgáltatások

A sétahajózás páratlan élményt nyújt a látogatók számára, majd a hajó visszatér a kiinduló hajóállomásra. 1 órás sétahajózással már tavasztól késő őszig várja a látogatókat a Bahart Zrt., nyári főszezonban megnövekedett járatszámmal, akár romantikus naplementében hajózva, pezsgővel és üdítővel megfűszerezve ezt az amúgy is különleges élményt. Igény esetén csoportok számára a meghirdetett időpontokon kívül is van lehetőség sétahajózás szervezésére.
A legfiatalabb utasok örömére a Varázshajó olyan vizekre evez, ahol kalózokkal, bűvészekkel és bohócokkal lehet találkozni. Az egyórás hajóút alatt komplett műsorral és ajándékkal várják a gyermekeket ezen a különleges fedélzeten.
A bulihajó fedélzetén, a hagyományos diszkók és szórakozóhelyek világával szakítva egy különleges helyszínen bulizhatnak a vendégek. Dj, fények, retro és mai slágerek zenéi, a Balaton közepén!