A Kékfrankos Pince Balatonszemes egyik legkitűnőbb borászata, ami étteremként is működik.
Ez a felhozatalból is látszik, hiszen itt leginkább az ital a lényeg, amit kiegészítenek néhány finom falattal.
Elsősorban a Balatonszemesi termelői Cuvée az, amit népszerűsítenek és kínálnak, de ezen kívül rövid italok, sörök és üdítők széles választékából válogathatunk.
Az ételek közül a kemencében sült csülök vagy fél kacsa kihagyhatatlan, viszont ha valaki a „könnyebb” fogásokat kedveli, akkor a finom borhoz tökéletes a zsíroskenyér lilahagymával.
A családosok számára is megfelelő hely, hiszen még a gyerekekre is gondoltak a fokhagymás mártogatóssal és csirkemell csíkokkal.
Mindig szerveznek programokat az éppen aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően, mint például ősszel egy szüreti vagy egy halloween rendezvény, ahol további különlegességeket kínálnak, akárcsak a frissen préselt must vagy a széttépett kacsahúsos szendvics.
Itt tehát nem csak a mennyi falatokra és italokra, de élőzenére és fergeteges hangulatra is számítani kell.