Jaffa Büfé – Gyenesdiás

Ha nyár akkor Balaton, ha Balaton akkor strand!

A Strandolás mellett a hasadról sem feledkezhetsz meg, az ízletes ételekért térj be a Jaffa büfébe. A Jaffa Büfé ízletes ételekkel és remek kiszolgálással vár titeket Gyenesdiáson. Az étterem terasza szezonálisan üzemel, de nem kell aggódnod, hiszen kiszállítással egész évben élvezheted a Jaffa finom fogásait.

Konyha

Minőségi alapanyagokból, frissen készült ételekkel és széles italkínálattal várnak minden vendéget. Ha egy ízletes levesre vágysz, akkor remek választás lehet a magyaros gulyáslevest. Ha nyári, balatoni ételre fáj a fogad, akkor ne hagyd ki a sült hekket, hiszen elképesztően finom és laktató. Az étlapon burgerekkel is találkozhatunk, burgerek terén ajánlott a jaffaburger, ami baconnel, tükörtojással és sok zöldséggel készül. A végére pedig maradjon a desszert, kanalazz el egy édes tiramisut, hogy kellőképp megkoronázd az ízvarázst.

Megközelítés

A Jaffa Büfé Gyenesdiáson, a Széchenyi 46. szám alatt fekszik. Az étterem az alsógyenesi vasút- átjárónál, a Balaton kerékpár körút mellett, közvetlen a Lidó strandnál található.