Generali Run 2022 – Balatonfüred

Bemutatkozás

Idei évben ismételten megrendezésre kerül a Generali Run futóversenye Balatonfüreden október 29-én. A rendezvény évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a futás élménye mellett páratlan kilátásban gyönyörködhetünk.

A Balaton nyújtotta csodás panoráma miatt is megéri részt venni az eseményen, hiszen a látvány elképesztő. A versenyzők 3 táv közül választhatnak, hogy mindenki a számára megfelelő kihívásnak induljon neki. A központi része a versenynek Balatonfüreden a Vitorlás tér. A Vitorlás tér ad otthont a rajt zónának, illetve a szurkolói zónának is. Mind nézőként- mind résztvevőként eszméletlen élményekkel gazdagodhatunk.

A versenyzők hálásak a szurkoló nézőknek, mert ezek a külső megerősítések mindig hatalmas plusz energiát adnak. A rendezvény a családnak is szuper program, hiszen a gyerekek is élvezik a rendezvény nyújtotta élményeket. Ha kipróbálnák magukat a fiatalabbak is, nekik akár gyerek futamok közül van lehetőségük válogatni. A nap végén elégedetten térhetünk haza, hiszen egy csodálatos napot tölthettünk el az egészséges életmód jegyében, és még a balatoni környezet is ámulatba ejtő.

Versenyközpont: Balatonfüred, Vitorlás tér
Létszámlimit: 3000 fő
Választható távok: 6,5 km / 10,5 km / 21,1 km
Kategóriák: egyéni és félmaraton váltó
Extra futamok: gyermek futamok

Díjazás
Minden, szintidőn belül célba érkező egyedi befutóérmet kap. A kategóriák 1-3. helyezettjei kupát kapnak.

Étkezés
Az előző évben is óriási népszerűségnek örvendett a a Delifrance Breakfast Garden, ahol ízletes falatokból válogathatunk a reggelihez. Teával és kávéval is készülnek a versenyzők részére a frissebb nap indításért. Balatonfüreden rengeteg hangulatos beülős helyet találunk, ahol a verseny után megtölthetjük energiaraktárunkat és egy finomat ehetünk. Pizzázók, hamburgerezők, éttermek sora várja, hogy megkóstoljuk a finomabbnál finomabb ételeket.

Megközelítés
Autóval érkezve a 71-es főútról nagyon egyszerű a településre való eljutás. Balatonfürednek a Székesfehérvár–Tapolca- vonalon működik a vasúti közlekedése. A településen helyi autóbuszjáratokkal segíti a településen való közlekedést.