ExtrémBalaton Élményvitorlázás – Balatonfüred

Az ExtrémBalaton kiváló lehetőséget biztosít a vitorlázni vágyók számára. Az évtizedes tapasztalattal rendelkező kapitányok garantálják a vendégek biztonságát, miközben felejthetetlen élményeket szerezhetnek az 1-2-4-8 órás sétavitorlázások során. A prémium hajók, a programjaik és a kollégáik a maximális elégedettséget szolgálják, legyen szó családi élményvitorlázásról, céges csapatépítőről, szülinapi vitorlázásról, gasztro túráról, leány és legénybúcsúról, vagy leánykérésről a Balaton közepén.

A lent megjelölt árak a STANDARD Bavaria 32-es Viktória nevű hajóra és hétköznapokra vonatkoznak balatonfüredi indulással, illetve érkezéssel. A PRÉMIUM Jeanneau SUN ODYSSEY 35i árai 20%-kal magasabbak. A hétvégi felár mindkét hajónál 20%.

Az élményvitorlázáshoz előzetes bejelentkezés szükséges!

Báziskikötő, és további indulási helyszínek

Habár a báziskikötőjük Balatonfüreden van, igény esetén megoldható a Tihany, Balatonföldvár, Siófok, vagy Alsóörs kikötőiből történő indulás. Hajóik a balatonfüredi korzó legszebb részén, a Silver Yacht kikötőben találhatók. Ez a település legfrekventáltabb része, ahol kávézók és fagyizók, éttermek, bárok és szórakozóhelyek várják a vendégeket.

Kapitányok

András Kapitány évtizedek óta versenyszerűen vitorlázik, és jelenleg is a BMW Sailing Team tagja. Kedvenc foglalatossága a vitorlázás, a rendezvényszervezés, izgalmas túrák szervezése és a csapatépítő programok lebonyolítása. A kollégái szintén olyan tapasztalt vitorlázók, vitorlás oktatók, vagy korábbi versenyzők, akik lelkes elkötelezettjei a Balatonnak és a hajózásnak.