Császtai Strand – Révfülöp

Révfülöpön található a gyönyörűen kialakított, sokak által kedvelt Császtai Strand. A 400 méteres partszakasz hosszal rendelkező strand népszerűségét megannyi szolgáltatásának illetve hatalmas zöld területének köszönheti.

A 2022-es Kék Hullám Zászló strandminősítésen 4 csillagos zászlót kapott a Császtai Strand!

Vízpart

A gyerekek gondtalanul játszhatnak a sekély vízben a lejárattól nem messze, karúszó vagy úszógumi használatával. Ezen partrészen rengeteg fa található, mely megannyi árnyékot biztosít a napot kevésbé kedvelő strandolók számára. A barnulni vágyóknak is akad lehetőségük kifeküdni a napra, hiszen jópár hely adott mind a füves, mind a vízparti területen egyaránt.

Szolgáltatások

A legkisebbek számára a strandon játszótér és játszóház is biztosítja a felhőtlen szórakozást. Az aktív kikapcsolódást kedvelők biztosan megtalálják a sportpályák közül a számukra legmegfelelőbbet. A parton megtalálható ugyanis strandröplabda pálya, strandfoci pálya, röplabda pálya, vízilabda pálya, vízi kosár pálya, vízi röplabda pálya, street workout és természetesen az elmaradhatatlan vízibicikli kölcsönző is a nyaralók rendelkezésére áll a szezon teljes ideje alatt.

Étkezési lehetőség

Azok akik az élmények halmozása közben megéheznek a strandon három büfé kínálatából választhatnak. A kínálatban megtalálható a hagyományos balatoni hekk, halászlé, lángos és az elmaradhatatlan nutella-s palacsinta is. Azok akik könnyed ebédre vágynak, számukra is van lehetőség, hisz levesek és könnyed csirkés ételek is a kínálat részét képezik. Mindezek mellett desszertek és jégkrémek is várják az édesség kedvelőket.

Megközelítés

A strand könnyedén megközelíthető gyalogosan és autóval is egyaránt a Badacsonyi főútról. Az autóval érkezők a vasúti átjáró használatával juthatnak el a strand bejáratáig, ahol ingyenesen parkolhatnak.