Zsiráf Cukrászda – Balatonszepezd

A Zsiráf Cukrászda a Balaton egyik legkedveltebb üdülőhelyén, Balatonszepezden immár több mint 25 éve várja a hozzájuk ellátogatókat. Házi készítésű fagyik mellett sütemények és torták is megtalálhatók a kínálatban. Látogass el hozzájuk, és fogyaszd családias hangulatban akár a cukrászda teraszán a mennyei süteményed vagy krémes fagyid.

Kínálat

Egy forró nyári napon ki tudna ellenállni egy isteni finom fagylalt kehelynek? Náluk ezt is megtalálod, ha családoddal vagy barátokkal beültök, érdemes kipróbálni.
Olyan különleges kelyhek készülnek, mint a „Zsiráf kehely”, ami fagyi, meggybefőtt, Cherry brandy, pörkölt dió, tejszinhab és ostyából áll. Gyerekek egyik kedvence, a „Banán kehely” ami a nevéből adódóan fagylalt, banán, sok sok csokiöntet és tejszínhab.

Ha születésnapra, ballagásra készülsz, nálunk a torta rendelésed is leadhatod. A kínálatban megtalálható a dísz és a zsúrtorta is. Olyan finomságok közül választhatsz, mint például a fekete erdő torta, a klasszikus dobostorta, vagy a tejszines eper. Természetesen még megannyi más finomságot is készítenek.
Végezetül fogyassz el egy remek jeges kávét vagy egy lelket melengető capuccinot.

Megközelítés

A Zsiráf Cukrászda Balatonszepezden, a Dózsa György utca 6. szám alatt található. A vonatállomás pár percre található, így ha megérkezünk a településre rögtön célba is vehetjük a cukrászdát.