Veganeeta Home – Balatonalmádi

Bemutatkozás

A Veganeeta Home olyan egy vegán étterem és specialty kávézó, amiért a húsimádók is garantáltan odalesznek. A helyet a Balaton első vegán éttermeként nyitotta 2018-ban dr. Árvai Anita gasztroblogger, akinek receptjeit mindenképp érdemes letesztelni, ha valaki Balatonalmádiban jár. A barátságos, harmóniát sugárzó étterem rendelkezik egy kellemes terasszal is. A Veganeeta Homeban a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen rengeteg játék közül választhatnak.

Kínálat

Az étlap minden fogása állati eredetű alapanyagoktól mentes, az ételek kizárólag növényi alapanyagok felhasználásával készülnek. Az ételkínálat folyamatosan változik, azonban a magyaros, az indiai, és a mediterrán konyha kedvelői mindig találnak számukra megfelelő fogásokat. A korai órákban az elnyújtott reggelié a főszerep, ilyenkor Veganeeta módra készült csicserirántottával, chia pudinggal és süteményekkel várják a vendégeket. A kávékínálat kifejezetten széles, a kínálatban az egyszerű espressotól a kávékülönlegességekig minden megtalálható. Világos és sötét pörkölésű kávéjukat az Umami kávépörkölőtől szerzik be. Napközben ízletes vegán fogások, burger, pizza és sütemény kapható, melyeket a vendégek prémium minőségű teával, vagy balatoni borokkal kísérhetnek.

Megközelítés

A Veganeeta Home a 71-es főút közelében, Balatonalmádi központjában helyezkedik el. Az üzlet gyalogosan közelíthető meg, az autóval érkezőknek érdemes a Babits Mihály utcai parkolót igénybe venniük. A vasútállomás néhány perc sétával elérhető.