Amaretto Fagyizó – Balatonalmádi

Bemutatkozás

Aki a Balaton északi részén jár, mindenképp látogasson el az Amarettó Fagyizóba Balatonalmádiban. A Balatoni úttól kitekintve könnyen felismerhető, hiszen főszezonban kígyózó sorok szoktak lenni, ami ne riasszon el senkit, a kiszolgálás rendkívül gyors és kedves. A zavarbaejtően nagy választékból garantáltan nehéz lesz csak néhány gombócot választani.

Kínálat

A napi kínálatban 32-36 féle fagylalt szerepel, melyek kezdetek óta kizárólag minőségi olasz alapanyagokból készülnek. 2002-ben a fagyizó sikersorozatát A Velencei Álom indította el, amelyet több díjnyertes fagylalt követett, mint például az Almádi krémes, Pisztáciás csokibomba, Napfény íze, vagy a Balatoni nyár. Az érzékeny vendégek is megtalálják a kedvükre valót, hiszen bőséges a kínálat a tej-, cukor-, vagy mindenmentes gombócokból is.

Megközelítés

Az Amaretto Fagyizó a 71-es főút mellett található Balatonalmádiban. A fagyizótól mintegy 100 méterre a Pannon Kulturális Központ parkolója található, ahol az autóval érkezők könnyedén parkolhatnak. A vonattal közlekedők örömére a vasútállomás csak néhány percre található, a főúton átkelve a Városház téren már élvezhetik is a hideg örömöket a gyalog érkezők.