Theodora Étterem – Zánka

Bemutatkozás

A zánkai Theodora Étterem 2001 óta várja a vendégeket a 71-es főút mellett. A tulajdonos célja, hogy aki hozzájuk betér jóllakottan és elégedetten távozzon, legyen szó bármilyen korosztályról. A legkisebb látogatóknak gyereksarkot alakítottak ki, hogy a várakozás is örömteli pillanatokat okozzon. A márciustól októberig nyitva tartó hely kiváló helyszíne baráti beszélgetéseknek, családi összejöveteleknek, üzleti ebédnek, sőt 110 főig esküvők lebonyolítását is vállalják.

Konyha

Az étterem a magyaros konyhára specializálódott, ennek megfelelően a kínálat kihagyhatatlan eleme a gulyásleves, vagy a galuskával tálalt marhapörkölt. Az ételeket mindig friss és minőségi hozzávalókból készítik, ezt tökéletesen szemlélteti, hogy a krémleves és a desszert naponta változik a rendelkezésre álló alapanyagoktól függően. Aki többfélét szeretne megkóstolni, érdemes a Zánkai fatányérost választania, melyet vegyes savanyúsággal tálalnak. A gyerekekre az étlap összeállításánál is gondoltak, ők háromféle fogásból választhatják ki a számukra megfelelőt.

Megközelítés

A Theodora Étterem a strandról, a vasútállomásról és a buszmegállóból néhány perc alatt megközelíthető. A vendéglátó egységhez egy 50 fős aszfaltozott parkoló tartozik, ahol busszal is el lehet férni. Mivel az étterem a 71-es főút mentén található, ezért remek választás annak, aki átutazóban van és szeretne ebédelni, vagy vacsorázni.