Sült Limonádé Strandbüfé – Balatonederics

Bemutatkozás

A Sült Limonádé Strandbüfé Balatonedericsen, a település strandján, közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A szezonális nyitvatartással működő, modern és retro stílusjegyeket képviselő vendéglátóhelyen változatos ételkínálattal találkozhatunk, ezen belül is egytálételekkel, frissensültekkel, friss salátákkal, klasszikus strandételekkel és desszertekkel várják a látogatókat.

Kínálat

A minőségi alapanyagokból készült street food ételek, valamint a hagyományos, jól ismert magyaros ízek is megjelennek a kínálatban. A büfé étlapján szerepelnek levesek, burgerek, frissen sültek és saláták is, de lehet kérni lángost vagy halételeket is. Készítenek például harcsát orly módra vagy zöldfűszeres fogast is. A sült hekk, a rántott hús és a rántott sajt sem maradhat ki a választékból, melyek a nyári napokon nagyon népszerűek. A főétkezést érdemes megspékelni egy desszerttel a palacsinta kínálatból, melyek közül a túró gombócos talán a legkülönlegesebb. A családbarát helyen a sokszínű ételek mellett jéghideg üdítőkkel, behűtött, csapolt sörrel, ízesített limonádékkal és fröccskülönlegességekkel is várják a vendégeket.

Megközelítés

A Sült Limonádé Strandbüfé a település strandján található, mely a 71-es főútról közelíthető meg legkönnyebben. A személygépkocsival érkezők a fürdőhely saját ingyenes parkolóját tudják igénybe venni.