Sellő Büfé A Partybüfé – Fonyód

Bemutatkozás

A Sellő Büfé a Partybüfé neve már előre elárul mindent a hely jellegéről, mégis Fonyódon vagy a környéken járva érdemes betérni és meg is tapasztalni a különleges bulihangulatot.

Hétköznapokon, illetve napközben egy egyszerű Balaton parti falatozóként működik a jól bevált strand ételeket kínálva, viszont minden csütörtök este élőzenét biztosítanak, szombatonként pedig DJ-k garantálják a fergeteges partykat.
A hétvégi bulik először gyerekdiszkóval kezdődnek majd amikor a kicsik már aludni mennek, akkor r&b, latin és retro partyk következnek minden korosztály számára, ráadásul ingyenesen. A huszonévesektől az ötven, hatvanasokon át mindenki jól tudja érezni magát a Sellő Partybüfében.

Konyha

Az étel választékot tényleg elsősorban a hamburger, lángos és különböző saláták teszik ki, viszont a specialitásaik köz tartozik például a Spare Ribs édesen vagy csípősen is, ami kihagyhatatlan a bélatelepi szabadstrandon járva.
Italok közül érdemes a kávét megkóstolni, illetve a rozéjuk is isteni, főleg a nagy melegben.

Programok

A főszezonban minden csütörtökön élőzenés, ingyenes koncertek vannak a Sellő Büfében. Olyan fellépőkre lehet számítani, mint például a Gipsy Kings Experience – Horváth Jánossal, a Ricky & The Drunken Sailors, az AKT, a Digitál együttes, a DocPiano Band, a Mediterrán Duó, a Margaret Island, Leslie Night Band vagy nagy siker szokott lenni Szűcs Antal Gábor és Gál Péter Latin hangulatú gitárestje is.
Péntek és szombat esténként felváltva 3 DJ szokott zenélni, de néha vendégelőadók is fellépnek. A 90-es évek magyar és külföldi slágereivel a retro discoban DJ Ringó zenél, aki a fiatalosabb hangulatú bulikat szereti, azokat Frank Hash és DJ B-Tone szórakoztatja. A discoban pedig a DJ-k mellet Müller Attila játszik szaxofonon.

Megközelítés

A Balaton mindössze két méterre található a büfétől, így a székek konkrétan a parton vannak, ezzel is biztosítva a csodás panorámát és a strand hangulatot.
A parkolás a közelben ingyenesen megoldható.
A naplementéhez érdemes időben érkezni,mert szabad székek és ülőhelyek nem nagyon vannak már 7 és 9 óra között.