Cool Cafe – Fonyód

Bemutatkozás

A Cool Cafe Fonyód egyik legnépszerűbb helye a belvárosban, ahol finom reggelivel és süteményekkel várják a vendégeket. Bognár Tamás 2016-ban feleségével Nórával nyitotta meg az üzletet. A barátságos kávézóban, ahol valamelyikük állandóan jelen van friss hozzávalók és tökéletes ízek mellett házi kedvencekkel is találkozhatunk, mert egy kimondottan kutyabarát hely.

Kínálat

A korai nyitásnak köszönhetően reggelire számos fogás közül választhatunk, mint például omlett, tükörtojás, bundás vagy lekváros kenyér. Az isteni meleg ételek, levesek, pizzák, szendvicsek, hidegtálak és saláták mellett az édes szájúak a sütemények közül válogathatnak. Nagy kedvenc a reggeli burger és a tortillába tekert pulled pork, a Rákóczi túrós és a Kinder Bueno süti. Ha valakinek van egy extra kívánsága, akkor azt a séf szívesen elkészíti a meglévő alapanyagokból.
A Cool Cafe-ba az italok miatt is érdemes betérni, jók a limonádék, télen népszerű a forralt bor, a puncs, és természetesen a kávé különlegességek. Remek a bor, sör és rövidital kínálat is.

Megközelítés

A Cool Cafe a fonyódi Dísz tér mellett az Ady Endre utcában található, 1 perc sétára a vasútállomástól.