Bemutatkozás
Borok
A pincészet a birtokot a nagyszülőktől átvéve Varga Zoltán és testvére 1996-ban jelentős mértékben bővítette, jelenleg 16 hektáron gazdálkodnak. A szőlő feldolgozásáért, a borkészítésért, valamint a marketing és értékesítési feladatokért Varga András felel, míg a szőlő fejlődésének biztosítása, valamint a szüret András unokatestvérének, Csabának a feladata. A borokat reduktív módon hűtve, acéltartályban erjesztik, ládás kéziszüretet alkalmazva a fürtöket igyekeznek minél jobban megóvni. A fehér szőlőfajtákat, így az olaszrizlinget, szürkebarátot, irsai olivért, rajnai rizlinget, furmintot, illetve a rózsakövet részesítik előnyben, de kékfrankos, merlot, pinot noir, zweigelt szőlőfajtákkal is dolgoznak.
Megközelítés
A Lídia Borházat Zánkán, a 71-es főútról lekanyarodva, a strand irányába haladva lehet megközelíteni. Buszmegálló az épület közvetlen közelében, vasútállomás pedig 350 méterre található. A zánkai strand gyalog 3 perc alatt elérhető.