Fészek Étel – Zánka

Bemutatkozás

Ha Zánkán jársz, akkor semmiképp ne hagyd ki a Fészek Ételt, ahol a legjobb alapanyagok és ízek várnak a Balaton parttól nem messze.

Konyha

Gondosan válogatott alapanyagokból készülnek a házias ételek az étteremben, ahol a húsimádók és a vegetáriánusok is egyaránt találnak a fogukra valót. Az alapanyagok beszerzésénél fontosnak tartják a helyi termelők támogatását, de megtalálható több kiváló minőségű külföldi hozzávaló is. Például a tészták egyenes Olaszországból jönnek, míg a sajt Franciaországból.

Az étlap szolid, de biztos találsz olyan fogást, amit a balatoni nyaralás közben megkívánsz. Szerepelnek levesek, húsos és halas ételek, vegetáriánus ételek, saláták és desszertek, de gluténmentes és laktózmentes fogások is. Ha nem tudsz dönteni a sok finomság közül, akkor a ház specialitásában biztos nem fogsz csalódni. A Zánkai Kétkezes egy pitába töltött kebab balatoni kiadása, melyben finom szószok és az ízletes hús kiváló harmóniája teszi feledhetetlenné.

Megközelítés

A Fészek Ételt a 71-es főútról lekanyarodva a Rákóczi úton találod meg, a parttól alig pár méterre. Az étterem előtt nagy, árnyékos parkoló található, melyet hatalmas fák árnyékolnak be. A közelben buszmegálló és vasútállomás is található.