Kultkikötő – Badacsonytomaj

Bemutatkozás

A kultúra idén is a Balatonra költözik! A Kultkikötő egy több helyszínen átívelő összművészeti fesztivál, amely 2005-ben Balatonföldváron kezdte meg máig tartó szárnyalását.

2022. július 1. és augusztus 28. között immár hat településen fogadja a közönséget koncertekkel, zenés és prózai színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekeknek szóló produkciókkal, színes családi programokkal. Földvár, Szárszó, Boglár, Fenyves és Badacsony mellett már Alsóörsön, az AMFIBAN is színes programkínálat várja az érdeklődőket, különleges környezetben, az egykori kőfejtőben kialakított, ókori amfiteátrumokat idéző nézőtérrel.

Helyszín

Koncertek a hegyoldalban! A Kultkikötő 2018 óta vállal részt a badacsonytomaji FrissTerasz könnyűzenei klubkoncertjeinek szervezésében.

Programok

Július 14., 20:30 – Balaton zenekar
Július 28., 20:30 – Aranyakkord – Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor (UFO)
Augusztus 11., 20:30 – Mező Misi: Mesélő
Augusztus 18., 20:30 – Török Ádám és a MINI

Jegyiroda nyitvatartása

A Tourinform Badacsony (Badacsonytomaj, Park u. 14.) hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton 09:00-16:30 között, szerdán pedig 14:00-16:30 között tart nyitva. Az iroda vasárnap zárva tart. A produkciókra online OTP és MKB SZÉP-kártyával lehet jegyet váltani. A helyszínen csak készpénzes fizetés elérhető.

Megközelítés

A vasútállomástól és a hajóállomástól is negyed órányi sétára található a FrissTerasz, a Kultkikötő badacsonytomaji helyszíne. A parkoló a Római út felől közelíthető meg.