Községi Fizetős Strand – Balatonudvari

Bemutatkozás

Négy csillag a Kék Hullám Zászló minősítésen, valamint rengeteg elégedett, visszatérő vendég – ez a két tényező garantálja, hogy Balatonudvari Községi Fizetős Strandján gondtalan üdülés vár mindenkire. A fürdőhely kifejezetten családbarát, bővelkedik alap- és kényelmi szolgáltatásokban, ráadásul nagyon odafigyelnek a tisztaságra is.

Vízpart

A Községi Strand szerteágazó zöldterülettel bír, rajta sok lombos és új ültetésű fával, hogy a legnagyobb kánikulában is lehessen hűsölni. Persze ez nem jelenti azt, hogy a napozni vágyók csalódni fognak: a partszakasz üde pázsitján minden vendég kényelmesen barnulhat. A kisgyermekes családok örömére egy fövenyes rész is csatlakozik a fürdőhelyhez, amely a lassan mélyülő, tiszta vízzel együtt ideális teret nyújt a pancsoláshoz.

Szolgáltatások

Mosdók, öltözők, pihenőpadok, zuhanyzók és akadálymentesített bejáró is helyett kapott a kínálatban azért, hogy a fürdőzők kényelme maximális lehessen. A gyermekbarát szolgáltatások vonalát a homokos parton túl egy korszerű játszótér és egy játszóház is erősíti. Akiknek kedve szottyanna egy kis testmozgáshoz, azokat kosárlabda, röplabda és focipálya hívja játékra, de ezeken kívül van még asztaltenisz, kajak, vízibicikli és egy szabadtéri konditerem.

Étkezési lehetőség

Szerencsére éhség esetén sem kell elhagyni a strandot, ugyanis széles büféválasztékból lehet kiszemelni a kedvenc fogásunkat. Már-már természetes, hogy van palacsinta, hamburger és hekk, de a balatoni boroknak is érdemes hagyni egy kis helyet.

Megközelítés

A Községi Fizetős Strand Balatonudvari centrumában található. A 71-es főút irányából a Kerkápoly utca jelöli a helyes irányt, a Balatoni Bringakörút felől érkezőknek pedig az  Ady utcát kell követniük. A helyszínen ingyenes a parkolás, de ajánlott korán érkezni, mivel nincs elég férőhely ahhoz, hogy a nyári tömeget is be tudja fogadni.