Cserpes Tejivó Badacsony – Badacsony

A Cserpes Tejivó Budapest számos üzletei után már Badacsonyban is töretlenül várja vendégeit. Kialakítása azonnal magára vonja a figyelmet, hiszen nem mindennapi kinézettel bír. A nádfedeles tető igazán hangulatos, tengerparti érzéssel tölti el vendégeit. Badacsony központjában, a Badacsony-vasútállomástól nem messze található.

Étkezési lehetőség

A Cserpes Tejivó leginkább különleges szendvicsekkel és ízletes kávéspecialitásaival kedveskedik vendégeiknek. Tökéletes helyszínválasztás lehet egy családi vagy baráti összejövetelekhez, de érdemes a napot is itt indítani és egy kellemes reggelit elfogyasztani. A szendvicsek mellett a péksütemények is feltűnnek az étlapon, mint például a kakaóscsiga vagy a túrós batyu. Ha Badacsonyban tölti nyaralását, vagy esetleg a környéken jár, mindenképp érdemes betérni egy finom kávéra.

Megközelítés

A Cserpes Tejivó Badacsony a város központi helyén, a Park utcában helyezkedik el kellemes, hangulatos környezetben. Megközelítése autóval és tömegközlekedéssel is egyszerű, ugyanis buszmegálló és vasútállomás is kevesebb, mint 5 perc sétára található. Az autóval érkező vendégeknek parkolási lehetőség biztosított a környéken.