Bóka Vendéglő – Balatonkeresztúr

A több, mint húsz éve működő  Bóka Vendéglő egy kívül-belül hangulatos étterem, azonban ha az idő engedi, mindenképp érdemes a virágos kerthelyiséget, teraszt választani az ételek elfogyasztásához, mert a Balaton környékén mégiscsak így az igazi enni.
Az isteni fogásoknak hála, a feltöltődés és a gasztronómiai élmény garantált!

Konyha

A kínálat leginkább a hazai ízvilágot képviseli, de néhány fogásnál találkozhatunk nemzetközibb ízekkel is.
Tíz féle levesük legnépszerűbbjei a halászlé és a bográcsgulyás, illetve ötvenkét fajta főételük közül mindenképp megkóstolandó a magyaros grilltányér, az erdélyi fatányéros, a kacsatál és a ház specialitásai, a parázson sült sertés csülök hagymás törtburgonyával, párolt káposztával, valamint a grill csirke kapros-majonézes burgonyasalátával.

Ha valaki még bírna a bőséges, laktató fogások után enni, akkor számos desszert, illetve fagylalt közül is válogathat.
A nagy üdítő és alkohol tartalmú italkínálatból elsősorban a kitűnő borokat és mindenki kedvencét, a házi készítésű málnás limonádét érdemes kiemelni.
Kihagyhatatlanok, ha a Bóka Vendéglőben járunk!

Megközelítés

A Bóka Vendéglő Balatonkeresztúr egyik kiemelkedő családi étterme, ami ráadásul központi helyen, a kerékpár útvonal közvetlen közelében található, így nem csak az itt nyaralók vagy átutazók, de az éppen sportolók számára is könnyen megközelíthető, tökéletes pihenőhelyként szolgál.
Az autóval érkezők számára ingyenes, saját parkoló biztosított közvetlenül az étterem előtt.