Bamboo Bistro – Zánka

Bemutatkozás

A Bamboo Bistro szeretettel várja azokat a vendégeket is, akik nem a Zen Garden Resortban szállnak meg, de mindenképpen szeretnének részesülni a bisztró gasztro élményéből. Mire számíthatsz? Remek hangulatra, csodálatos környezetre, szuper kiszolgálásra és felejthetetlen ízélményre!

Konyha

A modern, európai bisztrókonyhában, az ételek összeállításánál nagy figyelmet szentelnek a glutén és tejérzékeny vendégek igényeire, így az étlapon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is.  Az étlap olyan különlegességek rejt az előételek között, mint a pho leves marhalábszár, rizstészta és koriander társaságában, vagy a kacsamáj birs, angolzeller és brióssal tálalva. Mennyei lehet!

A főétel paletta is nagyon változatos, találunk bárányból, vaddisznóból, halból és csirkéből készült fogásokat. Természetesen, aki könnyedebb ételre vágyik, kipróbálhatja a pizzákat is. Egy isteni ebéd vagy vacsora után kár lenne kihagyni a desszertet. Idén is nagy sikere van az óriás túrógombócnak, így mindenképp megéri megkóstolni. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi pezsgő válogatások szerepelnek.

Megközelítés

A Bamboo Bistro Zánkán, a Zen Garden Resortban található. Megközelíthető akár kényelmesen autóval, de a vonatállomás is pár percre elérhető.