Almádi jégpálya – Balatonalmádi

Bemutatkozás

Jégkorizni jó, a Balaton-parton kikapcsolódni meg még jobb – miért ne ötvözzük a kettőt Balatonalmádi jégpályáján, ami ráadásul ingyenesen használható? 2021-ben december 19-re tűzték ki az ünnepélyes megnyitót, a Wesselényi strand előtti rendezvénytéren. Kiváló terepet biztosít barátoknak és családoknak is arra, hogy közösen örüljenek az aktív téli élményeknek.

Almádi Jégpálya

Idén egy 30*18 méteres korcsolyapályával járul hozzá az üdülőváros a lakosok és a turisták szórakozásához. A látványosság aranyvasárnap nyitja meg kapuit, majd február közepéig minden nap – az ünnepek kivételével – 10:00 és 20:00 óra között lesz látogatható. Belépődíj nincs, korosztálytól függetlenül mindenki ingyenesen veheti birtokba a jégfelületet.

Közönségjég turnusai

10:00-12:00
12:30-14:30
15:00-17:00
17:30-20:00

Programok

– December 19.,vasárnap
10:00 – A pályát megnyitja: Dr. Kepli Lajos polgármester
10:10 – Swing karácsony Daniel Speer Brass Fúvószenekar karácsonyi műsora
15:00 – Kóstold Almádit! a Megfőzzük Almádit Egyesület tagjai izgalmas kóstolókkal köszönik meg Almádi polgárainak és vendégeinek az egész éves figyelmet.

Szolgáltatások

A helyszínen korcsolyabérlést is biztosítanak. Étkezés terén a helyszínre települt faházikók kínálatából lehet váltogatni, főleg kürtőskalácsra, sült gesztenyére és egyéb téli finomságokra számítsunk. Gasztro programokban sem lesz hiány, de ennek részleteiről egyelőre még nem közöltek információt a szervezők.

Megközelítés

Ahogy korábban már említettük, a műjégpálya a Wesselényi strand szomszédságában fekvő közösségi téren lelhető fel. Megközelítéséhez a Véghely Dezső utcát kell követni, majd kisebb utcákon keresztül vezet az út a koripályáig. Az autóval érkezők számára bőven van ingyenes parkolási lehetőség.