Egy falat Ázsia Siófokon – Thai Spicy Nine Étterem

Imádok enni. Szüleimnek hála, a jó magyar ízekhez és ételekhez vagyok hozzászokva. Számomra az étel, érték, mellyel alkotni lehet, ezért is szerelem számomra a főzés.

A gulyáslevesen át, a különböző pörköltökön keresztül a paprikás főételeket, a halászlevet, vagy akár a lángost is sorolhatnám a kedvenceim közé. De végsősoron nincs kedvenc, mert mindegyik kedvenc.

10 évvel ezelőtt volt szerencsém elutazni a tengerentúlra. Nővérem fél életét már ott élte le, állampolgár, így volt lehetőségem több időt eltölteni nála. Hatalmas élmény volt a város a sok ezer látnivalójával, az emberek higgadtsága és türelme, a különböző kultúrák gyönyörű keveredése és zseniális ízvilága. Ott szerettem bele az Ázsiai konyhába. Ott éreztem azt, hogy nekem erre szükségem van. Érezni akarom ezeket az ízeket otthon. Otthon Magyarországon. Utazásaim során szerencsére rábukkantam egy kincsre, mely a Balaton déli részén helyezkedik el, egy varázslatos kisvárosban.

Siófokot mindig is szerettem, sok programmal és gyönyörű stranddal várják az oda látogatókat.

Igy már nem egyszer, nem kétszer megfordultam Thai Spicy Nine Étterem-ben, melyet feljegyeztem” kedvenc étterem” – listámra. Egyedülálló módon az ázsiai ételek mellett, vega, vegán, laktóz és gluténmentes ételek valamint sushi is megtalálható.

A férjem vegetáriánus, így sok helyen sajnos csak én eszek jóízűen, itt viszont azt ehet, amit csak szeretne. Így Ő is, és én is boldog vagyok…😊 Utánajártam, hogy hagyományos recept alapján készítik ételeitek mindig friss alapanyagból, melyet eredeti thai fűszerekkel spékelnek meg.

Hatalmas vendégszeretetüknek köszönhetően mindig betérek hozzájuk, főszezonban természetesen előre foglalok asztalt.

Elérhetőség:

Telefonszám: +3670 3337 111

Facebook: https://www.facebook.com/thaispicyninesiofok

Weboldal: https://thaispicynine.hu/siofok

Cím:8600 Siófok Petőfi sétány 3-5. (Nagystrand bejárata mellett)

Nyitvatartás: H-V 11-23

Leave a Comment