Tourinform Balatongyörök – Balatongyörök

Bemutatkozás

Aktív kikapcsolódásra vágyik? Fedezze fel a települést két keréken, barangolja be a Keszthelyi-hegységet és élvezze a balatoni panorámát kilátóink egyikéből!
Strandolás a Balaton legjobb és legzöldebb strandján, gyalogtúrák a játszótérrel és szalonnasütőhellyel rendelkező Bélapi-pihenőtől a Keszthelyi-hegység erdei tanösvényein: Pele-apó, Darnay-Dornyai Béla emléktúra, Boroszlán tanösvény;
felejthetetlen panoráma erdei kilátóinkból: Bél Mátyás, Batsányi, Padkűi;
a Balatoni Bringakörút felfedezése, kerékpárkölcsönzési lehetőség a Tourinform irodában. Golfozási lehetőség a Golf Club Imperial-ban vagy a minigolfpályán;
szálljon vízre menetrend szerinti hajójáratokkal vagy sétahajóval.
Lovaglás, horgászat, csónakbérlés, vitorlázás, kajak, kenuzás, tenisz, strandröplabda, túrázás a lenyűgöző panorámát nyújtó Becehegy lankáin:
Csodabogyós-barlangtúra, Kneipp élménysétány, nordic walking, geocaching, Napfelkelte torna a strandon!

A balatongyöröki Tourinform iroda a település turisztikai kínálatát összefogva teljes körű információszolgáltatást biztosít. Mindemellett elérhetők az irodában ingyenes kiadványok,prospektusok, programajánlók és térképek. Ha az élmények mellett szívesen vinne haza egy-egy emléket Balatongyörökről, akkor térjen be a Tourinform irodába, ahol számos ajándéktárgy közül választhat!