Pöttyös Bögre Kávézó és Reggeliző – Gyenesdiás

Varázslatos pöttyös bögre hangulat, melynek meleg varázsa járja át a tökéletes designnal megálmodott Pöttyös Bögre Kávézót és Reggelizdét Gyenesdiáson, ahol egy kifogástalan reggeli mellett élvezhetik a látogatók az isteni süteményeket vagy a forró kakaót pöttyös bögrében.

Belépve stílusos belső tér fogadja a betérő vendégeket és őszinte mosolyú, figyelmes és kedves kiszolgálók gondoskodnak arról, hogy távozáskor egészen biztosan a visszatérés gondolata fogalmazódjon meg minden látogató fejében.

Konyha

Romantikus hangulat, minőségi ételek bő választéka, isteni sütemények,
friss termékek és a fantasztikus kávé csak pár dolog amit mindenképpen érdemes megemlíteni a kávézóval kapcsolatban.
A kínálatban megtalálhatóak szendvicsek, tojás ételek, reggeli menük illetve saláták és kávék, teák, üdítők széles választéka is.

A nagyon igényes, családias reggelizőhely igazán hangulatos és barátságos, tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb kerámiával és egyéb érdekes portékával melyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy stílusos környezetben érezze magát az ember, ahol a parasztos báj és modern letisztult motívumok egyvelege egy igazán különleges enteriőrt teremt.
Ha úgy döntenénk kiskedvencünkkel érkeznék, a kávézó kutyabarát hozzáállása, ezt az igényt is tökéletesen kielégíti.

Megközelítés, parkolás

Gyalogosan és autóval is a Kossuth Lajos utcáról közelíthető meg legkönnyebben a kávézó, a személygépkocsival érkezők pedig a kávézó saját parkolóját tudják igénybe venni.