Port Étterem – Balatonmáriafürdő

Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő

Élvezze a balatonmáriafürdői kikötő egyedülálló hangulatát, miközben a modern konyha remekei teszik valódi gasztronómiai élménnyé a pillanatot.
A pár éve fast food vonalon működő PORT Burger és a PORT étterem egyesítésével a minőségi ételek és a modern konyha fogásai felé tolódott el az étlap kínálata, amire díjnyertes street food ételeink is időről időre visszatérnek.

A minőségi váltáshoz két olyan séf érkezett a konyhába Horváth András és Berki Zsolt személyében, akik kreativitásukat és kifinomult ízlésüket hónapról hónapra megmutatják tematikus hétvégéinken és a szezonális étlap összeállításakor. Az ételek kiemelkedő minőségét helyi termelők alapanyagai biztosítják.

Az étterem sikerét számos elismerés bizonyítja, hiszen az elmúlt években megszereztük az Év strandétele címet BalaToros hurka-kolbász triónkkal, de a Magyar Konyha és a Street Kitchen kedvenc balatoni helyei és kikötői éttermei közé is beválasztottak minket többször egymás után.

A PORT egész éves nyitvatartással és tematikus hétvégékkel teszi kínálatát még sokszínűbbé, hogy a vendégeknek mindig legyen okuk visszatérni hozzánk a déli parti gasztokikötőbe!