Piccolo Pizzeria – Fonyód

Bemutatkozás

A Piccolo Pizzéria Fonyód egyik legszélesebb és legkiválóbb pizza választékát kínáló étterme.
Ha itt járunk és szeretnénk egy isteni pizzát vagy mennyei hazai fogásokat enni, mindenképp térjünk be a Piccolo Pizzériába, nem fog csalódást okozni!

Konyha

A vendéglátóhely alapvetően magyaros fogásokat biztosít kitűnő minőségben és mennyiségben, illetve napi menü is elérhető kifejezetten kedvező áron.
A legfinomabb fogásaik talán a sertéstarja hagymalekvárral, a sült kacsacomb párolt káposztával és a két személyes Piccolo tál, melyeken erősen érződnek a hőn szeretett hazai ízek.
A pizzériában a vegetáriánusok sem maradnak éhesek, hiszen nem csak a jól ismert rántott sajtot, de isteni gombapaprikást is választhatnak, a fokhagyma-, sajt- vagy francia hagymakrémleves után.

Desszertek közül a tocsogós túrós palacsinta és a csokoládés lávasütemény szintén kihagyhatatlanok.
Huszonhat pizzájuk mindegyike mennyei, vastag, puha tésztás, kellő feltéttel ellátva és mivel huszonnyolc centis méretben készítik, ezért nem csak a csodás ízek, de a jóllakottság érzés is garantált.
Az italkínálatban mind az üdítők, mind az alkoholos italok széles köre elérhető, így van lehetőségünk az adott fogáshoz illőt választani.

Megközelítés

Az étterem közvetlenül a 7-es főút mentén található, így ettől könnyebben megközelíthető már nem is lehetne.
Így nem csak az itt nyaralók, de az átutazók számára is különösen kedvező helyen van.